Konfirmation 2020

Menu.

Balotine af torsk og laks med krydderurtedressing og mizuna.

Kalveculotte med forårsgrønt, krydderkartofler og kalvesky.

Konfektkage med jordbær og kompot.

238kr.

 

Buffet A.

Tempereret laks med spinatcreme.

Chilimarinerede tigerrejer med sesam og aioli.

Hjemmelavet hønsesalat med løvstikke.

Oksefilet med sommersalat, krydderkartofler og whiskysauce.

Brownie med bær og vaniljecreme.

258kr

 

Buffet B.

Rødspætte med rørt ørredrogn, persilleolie og friske spirer.

24 mdr ibericoskinke med ølmandler oliventapenade.

Nakkesteg i øl og vin med timianbagte selleri og Bbq.

Oksemørbrad- romainesalat med citronmarinerede hvedekerner, blåbær og feta- rosmarinkartofler og portvinsauce.

Tonkakage med hvid chokoladetrøffel og cognac syltede bær.

298kr.

 

Børnemenu:

Kyllingespyd, frikadeller, brunchpølser og grønsagssnacks.

148kr.

Vine ud af huset.

Hvidvin:

Marterey, Languedoc, chardonnay 78 kr

Pellehaut, Gascogne 88 kr

Rødvin:

Homeland, Californien, zinfandel 78 kr

Malacuera, Crianza, ribera del duero 98 kr

Schönhals Löss, Pinot noir, 128 kr

Forslag og priser på mouserende vine og dessertvine efter aftale.