Take Away uge 22

 

Tirsdag:

Tempereret laks med citronmarinerede sommersalater og nye kartofler med dild.

88kr

Onsdag:

Perlehøne med spidskål, fennikel og hasselnødder. Serveres med løvstikkekartofler og dijon/ estragonsauce.

128kr

Torsdag:

kalvefrikasse med peberrod, kørvel og persillekartofler.

98 kr.

Fredagstapas: ( skifter fremover hver anden uge).

Tempereret laks med fennikel og spinatcreme.

Kartoffelmad af nye danske kartofler, karse og røget ål.

Lufttørret skinke med tapanade.

Valnøddepate med sennepssyltede løg og agurker.

Gazpacho med urtecrouton.

Skiver af okse med svampemayo og urter.

Oste med sødt og sprødt.

150kr

Lørdag:

Tre små forretter:

lakserilette med rødløg, dild og creme fraiche.

24 mdr Ibericoskinke med tapenade.

ballotine af unghane med trøffelmayo.

Kalveculotte, sprøde grøntsager, syltet løg, rødvinssauce, kartofler marineret med krydderurter og sød chili.

Mørk chokolademousse med rabarber, jordbær og estragon.

kr. 258,00

Tilkøb af brød:

Tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag 8kr.

Fredagstapas 15kr

 

Ugens dessert 35kr.

Konfektkage med bær.

 

Vin: Der er mulighed for at købe vin der er tilpasset menuen.

Afhentning og Levering.

Mad skal afhentes ved køkkendøren i Tennegaardens køkken alle dage mellem kl 15 og 16,30. Lørdag mellem kl 11 og 12.30.

Hvis man ikke har mulighed for at hente maden grundet sygdom eller lignende, kan man få maden bragt ud mellem kl 16 og 17

Alt bliver leveret i engangsservice og skal eftertilberedes hjemme hos jer. Der står grader og tider på bakkerne.

Betaling sker via mobilepay 76379 og betales ved bestilling.

Ved levering af maden, stilles maden ved døren og vi ringer på og går tilbage i passende afstand.

Bestilling af maden skal ske på mailadresse allan@tennegaarden.dk inden kl 14 dagen før.