Take Away Oktober

Fredagstapas:

(Vi anbefaler en Urban Riesling fra Nik Weis). Kan tilkøbes for 98kr.

Terrine af torsk med syltet bøgehat.

Bagt gulerod og selleri med citrus og parmesan.

Slider med Andeconfit.

En rørt salat med rosmarinskinke, urter og løvstikkecreme.

Vitello Tonnato(kalvekød med tunsauce).

Vesterhavsost og brie de meaux med sødt.

Chokolade/ marcipankage med syltede bær.

185kr.

 

Tilkøb af brød:

Fredagstapas 15kr

 

Afhentning og Levering.

Mad skal afhentes ved køkkendøren i Tennegaardens køkken fredage mellem kl 15 og 16,30.

Hvis man ikke har mulighed for at hente maden grundet sygdom eller lignende, kan man få maden bragt ud mellem kl 16 og 17

Tapas vil som udgangspunk leveres i engangsservice, det er muligt at få det leveret på porcelæn.

Betaling sker via mobilepay 76379 og betales ved bestilling.

Ved levering af maden, stilles maden ved døren og vi ringer på og går tilbage i passende afstand.

Bestilling af maden skal ske på mailadresse allan@tennegaarden.dk inden kl 14 dagen før.