Take Away uge 27

Fredagstapas:

(Vi anbefaler Rheum, en mousserende rabarbervin fra Cold hand winery). Vi sælger den til 200kr.

Hvid fisk med tomat og basilikum.

Kold røget laks med citron og kørvel.

Små agurkesandwich med dild og ostecreme.

Spyd med kylling i sataysauce.

Salat af Trøffelpølse, kartoffel, oliven, løg og krydderurter.

Okse med svampe og løvstikke.

Vesterhavsost med hyben og tyttebær.

150kr

Lørdag:

Rødspætte med selleripure, cherrytomater og krydderolie.

Braiseret nakkesteg i vin, Tærte med karameliserede løg og blomkål, Nye kartofler med røget paprika.

Mazarinkage med bærmousse og Jordbær.

248kr

Tilkøb af brød:

Tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag 8kr.

Fredagstapas 15kr

 

Vin: Der er mulighed for at købe vin der er tilpasset menuen.

Afhentning og Levering.

Mad skal afhentes ved køkkendøren i Tennegaardens køkken alle dage mellem kl 15 og 16,30. Lørdag mellem kl kl 15 og 16.30.

Hvis man ikke har mulighed for at hente maden grundet sygdom eller lignende, kan man få maden bragt ud mellem kl 16 og 17

Tapas vil som udgangspunk leveres i engangsservice, det er muligt at få det leveret på porcelæn. Lørdagsmenuen er altid anrettet på porcelæn.

Betaling sker via mobilepay 76379 og betales ved bestilling.

Ved levering af maden, stilles maden ved døren og vi ringer på og går tilbage i passende afstand.

Bestilling af maden skal ske på mailadresse allan@tennegaarden.dk inden kl 14 dagen før.