Menuer

Menu 1

Terrine af unghane med svampe, asparges og pimant creme.

Langtidsstegt lammekølle med persille, rosmarin og hvidløg med grov ratatouille, persillekartofler og lammesky.

Amaretto kage med hvid chokolade creme, tonga bønne, kompot og bær.

kr. 238,00

Menu 2

Tre små forretter:

lakserilette med rødløg, dild og creme fraiche.

24 mdr Ibericoskinke med tapenade.

ballotine af unghane med trøffelmayo.

Kalveculotte, sprøde grøntsager, syltet løg, rødvinssauce, kartofler marineret med krydderurter og sød chili.

Valhrona chokoladekage med mørke bær og solbærsorbet.

kr. 258,00

Menu 3

Bagt multe på selleripure med peberbacon og spirer.

Langtidsstegt Dansk kødkvæg med variation af løg, rustikke grøntsager, smørbagte kartofler med sød paprika og kraftig oksesky.

Hvid chokolademousse med syltet rabarber, sprød marengs og chokolade sorbet.

kr. 278,00

Menu 4

Jomfruhummer og kammusling med panchetta, citron, agurk, radise
og en kold suppe på dild og æble.

Oksemørbrad med gulerod, bøgehat, brændte skalotter og springløg,
krydderkartofler og sky med sommertrøffel.

Hvidvins/ vanilje pocheret pære, chokolade ganache, saltet karamel og rosmarin is.

kr. 348,00

Menu 5

1/2 sort hummer med mango salsa, dildcreme og tomat mayo.

Langtidsstegt black Angusfilet med saute af skalotter, blommetomat og asparges, souffle af pastinak, smørstegte kartofler og okse sky med Cognac og trøffel.

3 unika oste med sødt og sprødt.

Creme brulee, trøffelkugle, røde bær og solbær sorbet.

kr. 498,00

Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg. Menuerne er baseret på min. 12 personer eller efter aftale.

2 slags hjemmebagt brød kr. 12

Champagnesnacks kan tilkøbes for kr. 48

 

Arrangementer der holder på tennegaarden er Menupris + tillæg på 120kr.

IMG_0108.jpg