Menuer

Menu 1

Kold røget laks med fennikel, urtecreme på hytteost og ristede mandler med varme krydderrier.

Braiseret dansk gris med hvede/bønnesalat med marineret grønkål, fyldt bagt kartoffel og skysauce.

Cheesecake med citron, karamel og syltede solbær.

kr. 238,00

Menu 2

Tre små forretter:

Rørt letrøget torsk med urter og creme fraiche.

24 mdr Ibericoskinke med tapenade.

Kyllingebryst sous vide med piment og sennepskorn.

Kalveculotte, sæsonens grønt, rosmarin kartofler og Kalveskysauce.

Chokolade/ marcipan kage med bær og syrlig sorbet.

kr. 258,00

Menu 3

Temperet Kulmule med skagenskinke, tomatemulsion og syltede beder med persillerodschips.

Oksefilet af kødkvæg med kål, bøgehat, citrus og saltede kerner, røgede pimentkartofler og portvinsauce.

Gateau marcel og havtorn.

kr. 298,00

Menu 4

Pigvar og muslinger med julienneurter, muslingecreme og urteolie.

Trøffelfarseret perlehøne med brændte løg, vilde svampe, beder og selleri, smørristede kartofler og morkel sauce.

Pannacotta med tonkabønne, syltede skovbær krystalliseret hvid chokolade og knas.

kr. 398,00

Menu 5

1/2 sort hummer med grøn salsa, dildcreme og tomat mayo.

Langtidsstegt black Angus mørbrad med saute af skalotter, blommetomat og fennikel, souffle af pastinak, smørstegte kartofler og okse sky med Cognac og trøffel.

3 unika oste med sødt og sprødt.

Creme brulee, trøffelkugle, solbær og sorbet.

kr. 598,00

Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg.

2 slags hjemmebagt brød kr. 12

Champagnesnacks kan tilkøbes for kr. 48

Menuerne skal bestilles senest 5 dage på forhånd.

 

 

Returservice skal tilbageleveres på Tennegaarden efter aftale med kokken i rengjort tilstand.
Servicen kan afleveres på Tennegaarden alle dage ved køkkenindgangen.
Hvis vi mod forventning ikke er i køkkenet, stilles det blot ved døren – gerne med navn og telefonnummer.
Manglende, itugået eller snavset service ser vi os nødsaget til at opkræve et mindre beløb for.

IMG_0108.jpg