Kyllinge terrine med chorico, syltede squash, estragon og hjertesalat.
Urtestegt svinefilet med bagte rodfrugter, spidskål, små ovnkartofler og dijonsauce.
Panna cotta med syltede bær og havrecrumble.
kr. 260.
Tre små forretter:
Røget laks med citrus.
24 mdr Ibericoskinke med tapenade.
Kyllingebryst sous vide med sennepscreme og spirer.
Kalvesteg, sprøde grøntsager, urtekartofler og Kalveskysauce.
Chokolade/ marcipan kage med bær og syrlig sorbet.
kr. 290.
Nænsomt tilberedt Kulmule med jordskok, dildcreme, fermenteret citron og pinjekerner.
Oksecuvette med persillerod, syltede tomater, skallotter og kartofler med piment d'espelette.
Chokoladekage med bær, karamelcreme og knas på nugatine og græskarkerner.
kr. 338.
Kammusling og jomfruhummer med jordskok, hasselnød, urteolie og havtorn.
Trøffelfarseret perlehøne med brændte løg, vilde svampe, beder og blomkål, smørristede kartofler og urtesauce med sennepskorn.
Citron/kærnemælks mousse med chokoladeganache, sprød tuilles og syltede brombær.
kr. 488.
1/2 sort hummer med grøn salsa, dildcreme og tomatemulsion.
Langtidsstegt black Angus filet med skalotter, trompethat og syltede beder, souffle af pastinak, smørstegte kartofler og okse sky med Cognac og trøffel.
3 unika oste med sødt og sprødt.
Creme brulee, trøffelkugle, bær og sorbet.
kr. 828.
Børnemenu: små frikadeller, kyllingespyd, små pølser, grøntsagssnacks og desserten fra menuen. 148kr.
Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg.
2 slags hjemmebagt brød kr. 15
Champagnesnacks kan tilkøbes for kr. 88
Menuerne skal bestilles senest 5 dage på forhånd og bestillingen skal foretages på mail: www.allan@tennegaarden dk.
Returservice skal tilbageleveres på Tennegaarden efter aftale med kokken i rengjort tilstand.
Servicen kan afleveres på Tennegaarden alle dage ved køkkenindgangen.
Hvis vi mod forventning ikke er i køkkenet, stilles det i drivhuset – gerne med navn og telefonnummer.
Manglende, itugået eller snavset service ser vi os nødsaget til at opkræve et mindre beløb for.