Buffet

Buffet 1

Salat med grillet kylling, bacon, soltørret-tomat og karry dressing.

Marinerede tigerrejer med salat og aioli.

Helstegt kalve coulotte med sommersalat, persille kartofler og flødesauce.

2 danske øko oste med sødt og sprødt.

Vaniljeparfait med bær og kompot.

kr. 228,00

Buffet 2

Varmrøget laks med salat og spinat aioli.

Dampet rødspætte med rørt ørredrogn og urter.

Tørret okse med syltede løg og parmesan.

Kalve filet med rustik salat, små krydderkartofler og estragonsauce.

Tomme de savoy og fourme d´ambert med sødt og saltede mandler.

Konfektkage med bær og kompot.

kr. 248,00

Buffet 3

Kammusling og håndpillede rejer med mangosalsa.

Lynstegt tun med chili og urter.

Carpaccio af kalv med pinjekerner og parmesan.

Helstegt oksefilet med bærsalat, feta og kerner

Løvstikkekartofler og trøffelskysauce.

2 grand cry oste med hyben og mandler.

Hvid chokoladetrøffel på nøddebund, lime, bær og hindbær coulis.

kr. 268,00

Buffet 4

Rødspætte med rørt cremefraiche og aromatiske urter.

Kyllinge terrine med hvedekerne salat og pesto.

Øl braiseret økogris med bbq og karamelliserede gulerødder med timian.

Helstegt oksemørbrad, romainesalat med syltet pære, blåbær og feta

Persillekartofler og kraftig oksesky med krydderurter.

Valhrona chokoladekage med tranebær, friske bær og syltet solbær.

kr. 288,00

Luksus tapas buffet

Kammusling med dildolie og mango- agurke salsa.

Jomfruhummer rogn, citron og urter.

Sortfodsskinke med trøffelcreme.

Rilette af confiteret andelår med råsyltet solbær.

Foie gras terrine med syltede hyben.

Svinekæber på brændende kærlighed.

2 unikaoast med tilbehør.

Pannacotta med rug-crumble og chokoladekage med bær og sorbet.

kr. 398,00

Det er muligt at mixe buffeterne på kryds og tværs.

Vi kan også være behjælpelige med duge samt diverse vine.

Min. antal 12 personer.
Mail til os på:
allan@tennegaarden.dk eller
ring på 86 98 83 30 eller 25 47 24 31

2 slags hjemmebagt brød kr. 12

 

 

Arrangementer der holder på tennegaarden er Menupris + tillæg på 120kr.