Salat Nicoise ( romainesalat, tun, kartoffel, syltede løg, æg og oliven).
Lufttøret okse med gl knas.
Filet af dansk gris stegt med urter, rodfrugter,
Stegte kartofler og skysauce.
Amarettokage med krydderrier og citroncreme.
kr. 278,00
Varmrøget laks med salat og spinatcreme.
Dampet rødspætte med rørt cremefraiche og urter.
Rosmarinsinke med ristede mandler.
Oksesteg med rustik salat, små krydderkartofler og flødesauce.
Tomme de savoy og Brie de meaux med sødt og saltede mandler.
Konfektkage med bær og kompot.
kr. 308,00
Hjemmerøget laks med dildmayo.
Kyllingebryst estragoncreme og tomat.
Røget dyrekølle med sennepskorn og trøffel.
Helstegt dansk kalvefilet med, quinoa/ bønne/ bulgursalat med urter, løvstikkekartofler og etragon/ dijonsauce.
2 grand cry oste med hyben og mandler.
Amarettokage med vaniljecreme og syltede bær.
kr. 338,00
Tempereret torsk med rørt stenbidderrogn.
24 mdr. Ibericoskinke med tempererede tomater.
Øl braiseret dansk gris med bbq og karamelliserede selleri med timian.
Helstegt oksefilet, romainesalat med syltet pære, blåbær og feta, persillekartofler og kraftig oksesky med krydderurter.
Valhrona chokoladekage med, syltede solbær.
kr. 468,00
Kammusling med dildolie og æble/agurke salsa.
Jomfruhummer rogn, citron og urter.
Sortfodsskinke med langtidsbagte tomater.
Rilette af confiteret andelår med råsyltet solbær.
Små svampetærter med Karl Johan og trøffel.
Svinekæber på brændende kærlighed.
2 unika ost med tilbehør.
Pannacotta med rug-crumble og chokoladekage med bær og sorbet.
kr. 668,00
Børnemenu: små frikadeller, kyllingespyd, små pølser, grøntsagssnacks og desserten fra buffeten. 148kr.
Det er muligt at mixe buffeterne på kryds og tværs.
Vi kan også være behjælpelige med duge samt diverse vine.
Mail til os på:
allan@tennegaarden.dk eller
ring på 86 98 83 30 eller 25 47 24 31
2 slags hjemmebagt brød kr. 15
Arrangementer der holdes på tennegaarden er Menupris + tillæg på 120kr.
Returservice skal tilbageleveres på Tennegaarden efter aftale med kokken i rengjort tilstand.
Servicen kan afleveres på Tennegaarden alle dage ved køkkenindgangen.
Hvis vi mod forventning ikke er i køkkenet, stilles det i drivhuset bag køkkenet – gerne med navn og telefonnummer.
Manglende, itugået eller snavset service ser vi os nødsaget til at opkræve et mindre beløb for.