Julebuffet

Julebuffet 1

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.

Pandestegt fiskefilet med citron og remoulade.

Stegt julemedister, hjemmelavet sennep og rødbeder.

Tarteletter med høns i asparges.

Ribbensteg med rødkål.

Brie med sødt og sprødt.

Ris a la mande med kirsebær sauce.

kr. 218,00

Julebuffet 2

Sennepssild i flødesauce.

Ferskrøget laks med salat og spinatcreme.

Andebryst med hasselnødder og fennikelsalat.

oksesteg med spidskålssalat og æbler.

2 oste med sødt og sprødt.

Chokoladekage med tranebær og syltede solbær.

kr. 248,00

Julebuffet 3

Torsk rimmet og marineret i gin med citroncreme og bronzefennikel.

Mørksej med selleri og brunet smør.

Kyllingeterrine med trøffel og syltede tomater.

Confiterede andelår med rødbeder og balsamico.

Grisekæber med mørk øl, rødvin og svampe.

Oste fra arla unika med sødt og sprødt.

Marcipankage med saltet karamel og hvid chokolademousse med kirsebær.

kr. 298,00

Det er muligt at mixe buffeterne på kryds og tværs.

Vi kan også være behjælpelige med duge samt diverse vine.

Min. antal 12 personer.
Mail til os på:
allan@tennegaarden.dk eller
ring på 86 98 83 30 eller 25 47 24 31

2 slags hjemmebagt brød kr. 15 ( der følger ikke smør med).

 

pejs.jpg