Buffet A.
Romaine salat med røget kylling, bagte tomater og vinaigrette.
Bresaola med parmesan og løgkompot.
Kalveculotte med melon/ blåbær salat, stegte kartofler og kalveskysauce.
Chokolade/marcipankage med bær og kompot.
280 kr
Buffet B.
Tempereret laks med og løvstikkecreme.
Ibericoskinke med tomat/oliventapenade.
Unghaneterrine, estragon og tomat.
Oksefilet med salat på hvedekerner, bønner, pære og sprøde salater,
urtekartofler og rødvinsauce.
Amarettokage med karamelflødeost og bær.
320 kr
2 slags hjemmebagt brød 15kr.
Der kan tilkøbes:
Ølbraiseret nakkefilet af dansk gris med Bbq og gulerod med citrus, kerner og gammelknas for 85kr.
3 Oste med sødt og sprødt. 80 kr.
Børnemenu: små frikadeller, kyllingespyd, små pølser, grøntsagssnacks og desserten fra buffeten. 148kr.