Nytår 2019

Nytår 2019

Sletvar med tomat consomme, morkel og basilikum.

Lynstegt tun med Passionsfrugt, blodgrape, kakaobønne og frisee.

Oksemørbrad med Trøfffel og blomkålsouffle- kaiserhatte, syltede gule beder og skallotter- Trøffelsky med cognac.

3 Modne oste med knækbrød, Hyben og ølmandler.

Hvid chokolademousse med havtorn, frisk estragon og sprød malt.

4 retter 398kr.

5 retter 448kr.

Tilvalg af brød 15 kr.

 

Vinmenu

Forret: Knab Chardonnay Alte Reben 2016 spätlese trocken 198kr.

Mellemret: Vermentino La Selva 2018 Organic 138kr.

Eller Schønhals Løss Pinot Noir 2017 188kr.

Hovedret og ost: Il Bruciato Antinori 2016 228kr.

Eller Dauphin Grand Puy Ducasse 2011 Pauillac 380kr.

Dessert: Pacència,Late harvest Zibibbo 50cl 128kr.